Deltalinqs, Port of Rotterdam en CNV Vakmensen werken nu bijna een jaar intensief samen op het gebied van sociale innovatie. Ons doel is tot inzichten en hulpmiddelen te komen die het Rotterdamse havenbedrijf helpen op technisch en sociaal gebied voorop te blijven lopen.

Sessies

Zo vinden en vonden tientallen sessies plaats met verschillende stakeholders. We spreken niet alleen met werkgevers en werknemers, maar ook met opleiders, overheden, jongeren, vrouwen en andere doelgroepen.

Opbrengst

Dankzij al deze sessies en met aanvullend onderzoek zijn we een schat aan informatie aan het ophalen. Die stellen we ter beschikking aan alle werkenden in het Rotterdamse havengebied. De opbrengst presenteren we tijdens ons RISI slot-evenement.

U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn!

Wat: RISI slot-evenement
Wanneer: 18 juni van 13.30 tot 17.30
Waar: omgeving Rotterdam

Tijdens deze interactieve middag doen we op een verrassende manier nog één keer een beroep op de kennis en ervaring van de aanwezigen. Uw deelname is daarbij van groot belang! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Zodra we uw aanmedling binnen hebben sturen we u een bevestiging. U ontvangt later meer informatie over het exacte programma en de gegevens van de locatie.

We zien u graag!